Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pete Lаu, изпълнителен директор на OnePlus потвърди, че китайският производител планира да пусне втория си смартфон с поддръжка на 5G свързаност до края на 2019 г.
Това устройство вероятно ще разполага с повечето от функциите на OnePlus 7 Pro, който е първият 5G смартфон в компанията.
Политиката, следвана от OnePlus до този момент показва, че телефонът вероятно ще бъде пуснат на пазара под името OnePlus 7T Pro (базовата версия ще поддръжка 4G свързаност).
Според Lau, смартфон от висок клас, представен през втората половина на 2019 г., задължително трябва да разполага с 5G свързаност, която през 2020 г. ще стане много по-често срещана.
Другите спецификации на този смартфон, включват процесор Qualcomm Snapdragon 855 Plus, сензор за разпознаване на пръстови отпечатъци интегриран в дисплея, по-голяма батерия и прибираща се селфи камера, като тази на OnePlus 7 Pro.
Тези акаунти благодариха на автора Tonkata07 за поста (общо 3):
Спокойно, през всички геометрични фигури ще минем. То не бяха точици, квадрати, правоъгълници, сега кръгове та дори триъгълници ( ЕВЕНТУАЛНО) от догодина
Samsung Galaxy S10+ SnapdragonPrism White Galaxy Watch 46mm Silver
По-рано тази година Pricebaba ви представи ексклузивни рендери на OnePlus 7 и 7 Pro съвместно с OnLeaks. И двата смартфона бяха пуснати през май тази година, а техните наследници, OnePlus 7T и 7T Pro, ще станат официални на 26 септември заедно с 55' OnePlus TV. Сега двамата отново ни представят 5K рендери и 360-градусово видео на предстоящия OnePlus 7T. OnLeaks също споменава за OnePlus 7T McLaren „Senna” Edition, въпреки че не споделя никакви подробности относно това устройство.
Едва вчера изтекоха скици на задния панел на OnePlus 7T с кръгъл модул на камерата и сега можем да ги потвърдим. Рендерите на OnLeaks разкриват леко издаден панел за трите камери на 7T, които са разположени хоризонтално в една линия, с двойна LED светкавица отдолу. Камерите са разделени от леко странни линии. Задният панел отново е стъклен и заоблен в краищата.
Погледнат отпред, OnePlus 7T запазва капковидния ноч на своя предшественик. OnLeaks потвърждава, че дисплеят ще е приблизително 6,5 инча. Размерите на телефона са 161,2 x 74,5 x 8,3 мм.
Що се отнася до портовете и бутоните, вие получавате пауър бутона и alert slider от дясната страна,а бутоните за сила на звука са отляво. Долният край побира USB Type-C порт, високоговорители и място за SIM карта. Има слушалка точно над среза и вторичен микрофон в горния край.
Към момента не се знае много друго за OnePlus 7T. Можем да очакваме, че той ще се захранва от чипсета Snapdragon 855+ и ще разполага с до 8GB RAM и до 256 GB памет (без слот за карта). Екранът вероятно ще бъде Full HD+ AMOLED.
OnePlus 7 разполага с 48MPx сензор Sony IMX586, подпомаган от 5MPx сензор за дълбочина, така че третата камера на 7T може да бъде или широкоъгълна, или телеобектив. В този момент тези спецификации са само спекулации, но вероятно няма да се налага да чакаме дълго за подробности.
Тези акаунти благодариха на автора BNI за поста (общо 2):
Аз все още не съм попадала на такава информация, а и според мен компаията и няма такива намерения, защото за такова сертифициране ще следва допълнително да поработи над харуера, и с това, както и със сертифицирането ще се утежни крайната цена - телефонът не е произведен така, че да покрие стандарта. Хитруват с тезата: "За какво Ви е да плащате за сертифициране, като телефонът така и така е водоутойчив - ще го пуснем в една кофа вода, за да видте" - номерът на китайката за баламурници:
Тези дни попаднах на тази публикация, в която са правени повече "изпитания" на мнимата водоустойчивост. На когото му е интересно - може да хвърли един поглед
Гигантския минус на 1+7Pro бе липсата на безжично зареждане,защото водонепроницаемостта я я пробваш докато имаш телефона я не,но пък безжично се зарежда всяка вечер или през вечер.Поне така е при мен де,мразя да пъхам букси по малки дупки вечерно време.
Тези акаунти благодариха на автора FELIPE за поста:
Вечер на мен ми харесва да пъхам букси в малки дупки
Някъде бях гледал че 1+7Про вътре има всички необходими гумени гарнитури за водоустойчивост но не са платили за официално сертифициране защото пара струва.