Амиииии....Получаваш това, за което плащаш - страхотен хардуер и бъгав софтуер.....Този дрейн на батерията от тези неща го имаше преди 4-5 версии на андроид......Дрейн от андроид систем и Гугъл плей сървисите в Андроид 9 и 10....Майко мила.....

Амиииии....Получаваш това, за което плащаш - страхотен хардуер и бъгав софтуер.....Този дрейн на батерията от тези неща го имаше преди 4-5 версии на андроид......Дрейн от андроид систем и Гугъл плей сървисите в Андроид 9 и 10....Майко мила.....
Днес за пръв път реших да пусна музика през Bluetooth в колата, досега бях ползвал връзката само за разговори (с Pixel 3). Пускам и... не бачка. Или се чува през телефона, или изобщо. Уж всичко изглежда настроено както трябва...?! Тръгна чак след като изключих и отново включих едно от нещата.
На мен пък не ми работи Google Lens на камерата и от няколко дни се разправям със съпорта на Google.....Работи, когато си поиска....Спре ли, няма тръгване....BNI написа: ↑05 дек 2019, 11:44Днес за пръв път реших да пусна музика през Bluetooth в колата, досега бях ползвал връзката само за разговори (с Pixel 3). Пускам и... не бачка. Или се чува през телефона, или изобщо. Уж всичко изглежда настроено както трябва...?! Тръгна чак след като изключих и отново включих едно от нещата.
Междувременно, по време на процеса, реших да пробвам с Huawei P10 lite, дето детето си играе на задната седалка с него... Да видя дали не е проблема в колата нещо. Е, с него тръгна от раз![]()
![]()
![]()
Аз знам поне още един телефон със същия проблем....Ама за "масов" не съм чувал....Опитах се да намеря в Гугъл нещо по въпроса, но няма.....JamieVardy09 написа: ↑05 дек 2019, 12:03Трябва да го фикснат ако е репортнато като масов проблем, другия вариант да е само твоя телефон
Изпратено от моят HMA-L29 с помощта на Tapatalk