Шефът на Samsung заснет с неизвестен модел смартфон

Модератори: BNI, MUFC

Отговори
Tonkata07
Orange-ish
Мнения: 4322
Регистриран: 21 май 2018, 19:32
Устройство: Huawei Mate 20 Pro
Дадени: 146 пъти
Получени: 983 пъти

#1

14 ное 2020, 16:13

Изображение

Шефът на Samsung Лий Дже-Йонг, определено знае как да се появи пред обществеността със стил. Последното му появяване се случи преди по-малко от два ​​дни, донасяйки интересни новини за дългосрочната стратегия на Samsung за дизайн.

Снимката е от четвъртък, по време на посещението на Лий в главния център за научни изследвания и разработки на Samsung в Сеул. На изображението ясно се вижда изпълнителния директор, държащ в ръцете си любопитен прототип на смартфон, който не сме виждали от технологичния гигант до момента.

Спекулациите относно въпросното устройство вече се разрастват, и най-популярната в момента теория сред корейските медии е, че виждаме смартфон с "разтегателен" дисплей.

Слуховете за подобно устройство обикалят индустрията от известно време , макар и без никакви индикации дали Samsung всъщност разработва тсзи идея. От друга страна, възможността за пореден нов експеримент с гъвкав мобилен дисплей, едва ли е чак толкова шокираща, ако погледнем подхода на компанията към технологията за огъване на екрана.

Спорно е дали такава еластична технология на дисплея изобщо ще се използва в смартфон или друго устройство, но това е за друга тема.

Разтегателните дисплеи, изобщо не са непозната материя за Samsung. Още преди три години и половина, компанията представи първата си подобна иновация - 9,1-инчов AMOLED дисплей, способен да се навива на руло. Надявам се, че това не е последното "изтичане" на информация за устройството, предвид факта, че "теча" е контролиран. Все пак, въпросната снимка е разпространена от....Samsung.

Източник: >>>>
Тези акаунти благодариха на автора Tonkata07 за поста:
Belqta (14 ное 2020, 16:34)
Отговори

Върни се в “Android OS новини”