Puma 1986 RS Computer running shoe!

Модератор: clappingmonkey

Отговори
MUFC
Мнения: 5689
Регистриран: 20 май 2018, 22:02
Местоположение: Русе
Устройство: Pixel 2 XL
Дадени: 1191 пъти
Получени: 1256 пъти

#1

12 дек 2018, 09:00

Здравейте!
Четейки за долната новина...няма как да не пусна малко в гащите! :mrgreen: Пума са великани, и това е поредното доказателство. Няма как човек от моето поколение, да не изтръпне и да накожи космите четейки! :P

Изображение

1986-та година!Изображение

Пума пуска отново след 32 години ограничена серия на своята смарт обувка RS-Computer от 1986 г!!! Тя компютърно чип, вграден в модул в петата, за да записва разстоянието, времето и калориите. Юзърите могат да свържат обувката чрез 16-пинов конектор към всеки Apple IIE, Commodore 64 или IBM PC, за да видят данните си. Можете да видите "Компютър, зареден със специален софтуер" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: във видеото по-горе, което е просто странен син екран, показващ прости тренировъчни данни.

Изображение

Актуализираната версия запазва външния вид на оригинала, но добавя нови функции като триосен акселерометър, светодиодни индикатори и USB порт за зареждане и Bluetooth, за да свържете обувката безжично с телефона си. Пума ще продаде 86 чифта с индивидуални номера, ексклузивно магазините на Puma в Берлин, Токио и Лондон, както и търговците от KITH. Стартът е на 13 декември.

Изображение

Да припомним носталгично, че през 1984 г. Adidas пуска обувки с микрочипове две години по-рано, като записва разстоянието, темпото и калориите, чрез микросензор на левия пръст, и показва данните на екрана на езика на обувката. Те обаче нямат интерфейсни портове, за да ги свържете с компютър.

Изображение

https://www.theverge.com/2018/12/11/181 ... ce=twitter
Изображение
Отговори

Върни се в “Аксесоари”