Нека да отворим темичка и за този модел, защото ценово е доста приемлив на фона на целия безумен пазар (1299лв без договор).
Започваме с ревюто на колегите от GSMArena.
Huawei Mate 20 (без Pro) - тестове и мнения
-
- Регистриран: 20 май 2018, 22:02
- Устройство: Pixel 2 XL
- Дадени: 1191 пъти
- Получени: 1256 пъти
Здравейте!
Ако кажа че гащите ми са мокри....ще е малко!
(дори като допиша материала, ще тичам да ги събувам пак...)

Днес си поиграх доволно с новата придобивка на един от моите колеги! А именно Huawei Mate 20! (без Про)
Телефонът е уникално красив, много приятен за държане в ръка, и изглежда все едно целият е екран отпред. (е да де, той си е целият екран отпред)
Има 3.5мм стерео жак и IR отгоре. Камерата е приятно и много добре сложена в екрана, така че да не се натрапва НОЧ-а. Това че дисплеят не е извит, и не е АМОЛЕД, на мен адски ми харесва. Прекрасна картина, прекрасни цветове, всичко е мазно и мегаприятно.
Както виждате на едната снимка, се опитва да ме разпознае по лице. Изредихме се колегите, да правим физиономии в опит да го излъжем, е не стана.
А собственика го познава само с пОлвин поглед. Светлинният индикатор за нотификации е сложен над камерата, дискретно. Е, малко е мъничък, но пък свети нормално и дори на силната дневна светлина в офиса се отличаваше спокойно на масата.

Интерфейсът работи много добре. Сравнявайки го с ЕМУИ 5.0.3 , все едно са от друга планета. По-опростен, по-изчистен, абе върха е!
Аз като пристрастен към устройствата и марката, нямам думи просто...
Собственикът сподели, че е очарован от работата му. Батерията с яко натоварване, за проба, го изкарва 2 дни. С нормално ползване кара 3 дни. Старото му Xiaomi Mi6, едвам е избутвало 1 ден.

Това са 3 снимки, с 3-те различни камери. Едната е с широкоъгълната, едната е 2х зуум, едната е "стандартната". Качеството да коментирам ли? Или вие само ще се изкажете! ???

Заключение!
Абе....еееххх.....
Ако кажа че гащите ми са мокри....ще е малко!

Днес си поиграх доволно с новата придобивка на един от моите колеги! А именно Huawei Mate 20! (без Про)

Телефонът е уникално красив, много приятен за държане в ръка, и изглежда все едно целият е екран отпред. (е да де, той си е целият екран отпред)

Има 3.5мм стерео жак и IR отгоре. Камерата е приятно и много добре сложена в екрана, така че да не се натрапва НОЧ-а. Това че дисплеят не е извит, и не е АМОЛЕД, на мен адски ми харесва. Прекрасна картина, прекрасни цветове, всичко е мазно и мегаприятно.
Както виждате на едната снимка, се опитва да ме разпознае по лице. Изредихме се колегите, да правим физиономии в опит да го излъжем, е не стана.

Интерфейсът работи много добре. Сравнявайки го с ЕМУИ 5.0.3 , все едно са от друга планета. По-опростен, по-изчистен, абе върха е!
Аз като пристрастен към устройствата и марката, нямам думи просто...
Собственикът сподели, че е очарован от работата му. Батерията с яко натоварване, за проба, го изкарва 2 дни. С нормално ползване кара 3 дни. Старото му Xiaomi Mi6, едвам е избутвало 1 ден.

Това са 3 снимки, с 3-те различни камери. Едната е с широкоъгълната, едната е 2х зуум, едната е "стандартната". Качеството да коментирам ли? Или вие само ще се изкажете! ???

Заключение!
Абе....еееххх.....

- BNI
- Регистриран: 21 май 2018, 09:50
- Устройство: Google Pixel 5
- Дадени: 1047 пъти
- Получени: 1130 пъти
@MUFC, какво чакаш, трицифрена сума в лева е вече...
Да се разсъждава логично и да се разсъждава вярно са две различни неща. Но все пак по-важно е да се разсъждава.
- BNI
- Регистриран: 21 май 2018, 09:50
- Устройство: Google Pixel 5
- Дадени: 1047 пъти
- Получени: 1130 пъти
Хаха, така е с по-големите екрани. До някаква граница на физическия размер на телефона, разбира се.
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Да се разсъждава логично и да се разсъждава вярно са две различни неща. Но все пак по-важно е да се разсъждава.
-
- Регистриран: 16 май 2019, 23:25
- Устройство: Samsung Galaxy Note 8
- Дадени: 0
- Получени: 5 пъти
Имам телефона от една седмица някъде. Освен Mate 20 имам и Note 8. Естествено правя бързо сравнение между двата. Камерата на Мейт 20 е уникално яка. Прави чудесни снимки. Екрана дори и FHD си е идеален. Ярък, добри цветове...хубави ъгли на видимост.
Нещо не ме зарадва стереото. Малко като радиоточка ми е. Имах Mate 9 преди доста време и мога да кажа, че вади доста по - добър звук и плътен.
За външния вид нямам какво да кажа. Красив телефон привличащ окото от далеко.
Едно от най яките функции, която адски много харесвам е IR сензора.
Батерията...тя е уникат. Няма такова чудовище. С моето ползване отивам ден и половина...почти два, което е рекорд. Note 8 го зареждам всеки ден...

Нещо не ме зарадва стереото. Малко като радиоточка ми е. Имах Mate 9 преди доста време и мога да кажа, че вади доста по - добър звук и плътен.
За външния вид нямам какво да кажа. Красив телефон привличащ окото от далеко.
Едно от най яките функции, която адски много харесвам е IR сензора.
Батерията...тя е уникат. Няма такова чудовище. С моето ползване отивам ден и половина...почти два, което е рекорд. Note 8 го зареждам всеки ден...

- JamieVardy09
- Регистриран: 06 яну 2019, 15:32
- Устройство: Mate 20
- Дадени: 226 пъти
- Получени: 748 пъти
Потвърждавам горния коментар, единствената слабост е спийкърите макар и стерео.... но всичко останало е на ниво.
"Jamie Vardy drinks half a bottle of port before every Leicester match and three cans of Red Bull on game day"
- JamieVardy09
Тест на батерията, все още е на 45%

"Jamie Vardy drinks half a bottle of port before every Leicester match and three cans of Red Bull on game day"
- JamieVardy09
Два ъпдейта в рамките на час!
Изпратено от моят HMA-L29 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят HMA-L29 с помощта на Tapatalk