iDroidBG - Условия за ползване

С влизането Ви в “iDroidBG” (наричан по-долу още “сайта”, “форума”, “ние”, “домейна”, “iDroidBG”, “https://idroidbg.com/forum”), Вие се съгласявате със следното: ние не носим отговорност за съобщенията, които се публикуват в този форум, но упражняваме контрол и премахваме и редактираме неприемливото съдържание. Ние не отговаряме и не гарантираме за точността, цялостта и полезността на нито едно съобщение. Не носим отговорност за съдържанието на което и да било съобщение. Всяко едно съобщение изразява възгледите и мнението само и изцяло на своя автор. Ако не сте съгласни с всички правила, моля не влизайте и(или) използвайте “iDroidBG”. Тези правила са валидни за целия форум, освен ако някъде изрично не е посочено друго. Незнанието на тези и други правила на форума не ви освобождава от отговорността за тяхното стриктно спазване. Тези правила могат да бъдат променяни или допълвани поради обстоятелства, които не са обхванати от тях. Ако потребител наруши правилата, може да бъде санкциониран. Преглеждайте правилата редовно, тъй като ползването на “iDroidBG” след като са направени промени в правилата означава, че се съгласявате с тези промени.

Нашият форум е базиран на phpBB (наричан по-долу още “те”, “техният”, “phpBB софтуер”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Teams”) което е форумна платформа пусната под “GNU General Public License v2” (наричан по-долу “GPL”) и може да бъде свалена от www.phpbb.com. phpBB софтуерът само улеснява Интернет базираните дискусии; phpBB Limited не е отговорна за това какво се разрешава и/или какво не се разрешава като съдържание и държание. За повече информация относно phpBB, моля посетете: https://www.phpbb.com/.

Съгласявате се да не публикувате обидни, нецензурни, вулгарни, клеветнически, предизвикващи омраза, заплашителни, сексуално ориентирани, насаждащи етническа омраза и други материали, които нарушават законите на Република България или Международното Право. Ако го направите, това може да доведе до незабавното Ви и постоянно изгонване и сезиране на Интернет доставчика Ви, ако това ни се стори наложително. IP адресите на всички мнения се записват за да помогнат за спазването на тези правила. Вие се съгласявате, че “iDroidBG” има правото да премахва, променя, премества или затваря всяка тема, по всяко време и по собствена преценка. Като потребител, Вие се съгласявате, че всяка информация, която публикувате ще бъде записвана в база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде споделяна с трети лица без Ваше съгласие, “iDroidBG” или phpBB не могат да бъдат държани отговорни за хакерски атаки, които могат да доведат до компрометиране на данните.


Върнете се на страницата за вход